Het vervolg

Na 3 maanden was het zover. De straf zat er op. We mochten weer zwemmen in De Koploper.

Met een verdeeld gevoel zijn wij de eerste zondag weer gewoon gaan zwemmen.
Wij hebben een aantal instructeurs en badmeesters gesproken en de meningen over het voorval waren verdeeld. Wel was duidelijk dat zij niet teveel met ons mochten praten. de ogen (camera’s) waren op ons gericht. Isabel had inmiddels haar zwemdiploma’s in haar bezit zodat dat in elk geen reden tot discussie zou zijn. Gelukkig werd de sfeer steeds beter en konden we uiteindelijk weer genieten van een mooie accomedatie.

Maar helaas kwam ook hier een einde aan. Een medewerker (badmeester) vond het nodig om te luisteren naar zijn genre van muziek. De mobiele instalatie werd geplaatst en het volume werd zover opengedraait dat het geluid vervormde (dan hebben we het dus over ruim 75 % van wat de installatie kan leveren).

Omdat wij niet meer konden communiceren met onze kinderen heeft mijn vriendin gevraagd of de muziek wat zachter kon. de badmeester schreewde naar mijn vriendin dat hij niet kon verstaan wat zij probeerde te zeggen. Toen mijn vriendin harder tegen hem ging praten maakte de badmeester de opmerking dat hij dat zelf wel uitmaakte. Wij hebben het zwembad toen direct verlaten en zijn er nooit meer terug geweest. De entee voor die dag waren wij kwijt en ook de toegangen die nog op het bandje stonden zijn inmiddels verlopen.De bandjes hebben wij nog in bezit en zie ik als een aandenken en stimulance om deze website actief te houden

Wij hebben hier verder geen woorden meer aan vuil gemaakt omdat dit toch geen enkel nut heeft.

De directie van zwembad de Koploper staat volledig achter zijn personeel en laat de klant in de kou staan.

Mijn kinderen komen nog een enkele keer onder begeleiding van de moeder in de Koploper om wedstrijden te zwemmen. het twee jaar oudere zusje van Isabel (9 jaar) doet inmiddels mee aan de Nederlandse kampioenschappen. Maar helaas zal ik als vader hier in de Koploper niet bij aanwezig zijn.Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie op 12 mei 2013.