Zwembad de Koploper Lelystad

Zwembad de Koploper Lelystad
De aanklager, de rechter en de beul onder één dak

Waar je in Nederland als grootste crimineel na een lange procedure veroordeeld wordt tot een voorwaardelijke taakstraf, veroordeeld zwembad de Koploper te Lelystad je direct tot drie maanden onvoorwaardelijke ontzegging van de toegang.

En als je de toedracht kent dan vraag je je af waarom het zover moet komen

Welkom op de informatie site over zwembad de Koploper te Lelystad.
Een zwembad waar je examen moet doen voordat je mag oefenen.
(De omgekeerde wereld)

1

 

We zijn inmiddels 4 jaar verder, maar nog steeds balen wij van het gedrag van het personeel en de leidinggevende in zwembad de Koploper te Lelystad. De kinderen zijn inmiddels een aantal jaar ouder en zijn nog steeds zeer actieve zwemmers. De oudste van de twee valt onder de categorie Gelders Kampioen terwijl Isabel met gepaste snelheid ook op de goede weg is om hoger op te komen. Zwemmen zit ze in het bloed en doen zij al vanaf hun geboorte. Het is dan ook verre van leuk als je geconfronteerd wordt met een zwembad dat zich zeer arrogant opstelt. Alleen al het simpele feit dat na ruim vier jaar deze website nog steeds actief is geeft aan wat de impact van de handelswijze van zwembad de Koploper uit Lelystad teweeg heeft gebracht.

Als ouder ben ik regelmatig te vinden op de tribunes in zwembaden tijdens de wedstrijden van onze dochters. In vele zwembaden nemen wij actief deel aan het begeleiden van de wedstrijden. Maar in zwembad de Koploper te Lelystad zal je mij niet snel aantreffen.