Uitzending 20 april Marcel van Dongen (directie van zwembad de Koploper Lelystad)

Wij hebben in de accommodatie een aantal diepe en ondiepe gedeeltes en in het diepe gedeelte mag je alleen zwemmen als je de zwemkunst machtig bent of een bepaald niveau van zwemles hebt waarbij ouders toezicht hebben.

Als kinderen die zwemkunst niet machtig zijn dan mag je in dat bad niet zwemmen. Afgelopen weekend wou de betrokkene daar wel zwemmen en hebben helaas moeten zeggen dat dat niet mag.

We hebben vandaag overleg gehad zowel met het team als met de politie die betrokken is bij het incident en deze meneer zal een ontzegging krijgen voor 3 maanden gebruik te maken van deze accommodatie. De ontzegging geldt natuurlijk niet voor zijn kind of zijn familieleden. Die mogen wat ons betreft naar de accommodatie komen onder voorwaarde dat ze van de regels gebruik maken. Deze meneer kiest duidelijk niet voor het handhaven van onze regels. We zullen dan besluiten hem 3 maanden geen toegang te geven.

In de rechter kolom vind u een aantal links naar andere sites waar u het volledige verhaal inclusief de volledige mailwisseling kunt nalezen. Onder goedkoop of duurkoop vind u een uigebreid verslag over de prijs kwaliteitsverhouding van zwemad de Koploper te Lelystad. Een zwembad dat zegt de goedkoopste in de regio te zijn. Helaas heeft onderoek uitgewezen dat je hiermee behoorlijk bedrogen uitkomt.